Täällä tulee seurattua säätä ihan eri intensiteetillä kuin mantereella.  Sään vaikutus tuntuu paljon merkittävämmältä kuin esim. Nummelassa.  Sää lyö kirjaimellisesti kasvoihin, kun avaa ulko-oven.  Yhdestä myrskystä on selvitty ja toista odotetaan.  Nyt puhaltaa 11 m/s lounaasta ja huomenna aamupäivällä suunta vaihtuu pohjoiseen ja voimakkuus nousee 21 m/s asti, mikäli ennusteet toteutuvat.  Nyt ei kukaan meistä ole onneksi lähdössä minnekään, joten voimme rauhassa seurata, miten muiden käy. 

Voimme iloita siitäkin, ettei tarvitse liukastella auton kanssa mantereella.  Vaakasuora vesisade tuntuu suorastaan ihanalta, verrattuna lumipyryyn aamuruuhkassa.   Täällä ei liukastella vielä pitkään aikaan, merivesi lämmittää ilmaa.  Jokaisen perusvaatevarastoon kuuluukin sadeasu: sadetakki ja sadehousut.  Jos kadulla joku tulee vastaan sateenvarjon kanssa, hänet tietää turistiksi. Minäkin hankin kaupungissa käyntiä varten näppärän city-varjon, joka mahtuu laukkuun piiloon.

Päivisin sataa ja illalla pimeä tulee aikaisin.  Sää on ollut mitä parhain flunssan potemiseen.  Toimme Turun kylpylästä tuliaisiksi joitain pöpöjä.  Olivia lienee ainoa, joka ei ole oireillut lainkaan. En muista, milloin olisin sallinut itselleni viimeksi kokonaisen päivän petin pohjalla.  Vaikeaa se on ollut nytkin, mutta yritän opetella kuuntelemaan itseäni.  Ehkä minä vielä joku päivä osaan löhötä ihan vain huvikseni ilman mitään flunssaa.