OLIVIA POHTII 20.5.2007

Viime kesänä olin Särkänniemessä.  Olin kolme kertaa karhusellissä.  Sitten menin äitin kanssa eläintarhaan.  Sitten me menimme delfiiniesitykseen, mutta ennen sitä siskoni ja veljeni menivät semmoiseen pyörylään, mikä vei vesiputoukseen.  He istuivat uimarenkaassa.  Heillä oli mukavaa.  Minä katsoin sillä aikaa, missä päin he olivat.  Sitten me menimme sinne delfiiniesitykseen.  Sitten lähdimme pois.

  600876.jpg

600874.jpg

600877.jpg

600875.jpg

Siskoni ja äitini myivät keväällä Utössä munia ja tauluja, kaupan lähellä.  sitten veljeni tuli erikseen.  Sinne tuli paljon ostajia. 

Isäni ja siskoni ja veljeni lähtivät ja minä ja äitini jäimme tänne. Minä sain isosiskoni lipaston ja isosiskoni sängyn.  Menin saattamaan siskoani ja veljiäni ja isääni.  Ja minulla ei ollut mitään tekemistä, koska oli sunnuntai enkä saanut katsoa dvd:tä enkä pelata tietokoneella.  Minua ei huvittanut.  En voinut edes leikkiä siskoni kanssa paperinukeilla enkä edes tiedä voinko leikkiä edes hänen paperinukeilla.

 

OLIVIAN AJATUKSIA 21.1.2007

Olen ollut Nummelassa ja leikkinyt ystäväni kanssa ja ollut Riuttarannassa (Vihdissä) samana päivänä ja tehnyt lumiukon Riuttarannassa. Ja saan ehkä Galaxi-hurrikaanireppukännykkäkotelon ja frisbeen. Isäni lähti mantereelle perjantaina ja näin,  kun isä lähti.

Kun tulin laivalla Nummelasta, niin laiva keikkui hurjasti.Se tuntui hyvältä.  Toivon Bambi 2-DVD:tä.  Oli kiva katsoa Autot-elokuvaa.

Viime jouluna liimasimme kuvia lehdistä.  Toivoimme että se joskus tapahtuisi. Jotkut toiveeni toteutuivat.  Teimme uusia toiveita tälle vuodelle. 

Olivia ja Nelli

353701.jpg

353706.jpg

353704.jpg

Karibiassa "Old Havannassa" pizzalla lokakuussa 2006

353702.jpg